2017. szeptember 10., vasárnap

Alan Watts: Universe / Alan Watt, a Prison Planet 2009-es filmjében azt tárgyalja, hogyan léptetik életbe ugyanazokat a törvényeket egy időben a különböző országokban a globális kormányzás struktúrájában...

"A baj az, hogy nem tanítottak meg bennünket arra, hogy így érezzünk. A kultúránk és józan eszünk alapját képező mesék nem tanítottak meg arra bennünket, hogy az univerzum részének érezzük magunkat. Úgy hisszük, annak csak részei vagyunk, azzal állunk szemben, idegenekként."

 

 

Eredeti videó: 


Felírat:

sevaster1




 Alan Watt, a Prison Planet 2009-es filmjében azt tárgyalja, hogyan léptetik életbe ugyanazokat a törvényeket egy időben a különböző országokban a globális kormányzás struktúrájában. A mozgó emberek – mint egy háziasított állatcsorda – elit felhasználásának technikáját kitalált válságok és forradalmak sorozatával magyarázza: kulturális, politikai, szexuális vagy zenei, hogy az irányítók a kívánt eredményre manipulálhassák az emberi viselkedést. Alan arról beszél, hogyan tartják a lakosságot állandó pánik és rémületben, pszichológiai "sokkot és félelmet" használva félelmet és tehetetlenséget generálva, így követni fogják az ellátandó tekintélyt.

Alan arról beszél, hogy a sport miként ad törzsi identitást a férfiaknak, és hogyan vonja el a figyelmüket személyes elégedetlenségükről és tehetetlenségükről. Hasonló helyettesítőként a nők magas divatot kaptak elérhető áron. A kábítószer, a szex, a promiszkuitás és a pusztító életstílus szintén bátorítást kapott a zenén keresztül, mint a fiatalok természetes lázadó hajlamainak félrevezetésére. Ennek a folyamatnak a végső célja a családi egység lerombolása – oszd meg és uralkodj –, hogy az emberiséget könnyebben uralja és elnyomhassa az állam, mint kiszolgáltatott egyéneket, és nincs olyan családi törzs, amely felállna és megvédhetné őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése