2016. augusztus 12., péntek

A VÉNUSZ PROJEKT bemutatása:




A Venus Project egy szervezet, amely megvalósítható terveket kínál a társadalom átépítésére, egy békés és fenntartható globális civilizáció létrehozására. Egy olyan alternatívát vázol fel, amelyben az emberi jogok nem csak papíron léteznek, hanem az életmód szerves részei.

Eljutottunk egy korba, amikor a tudomány és technológiai új vívmányai könnyedén megteremthetik a bőséget a Földön élő minden ember számára, ha a környezet védelme és mindenki jóléte érdekében alkalmazzuk azokat. A Venus Project egy tervet javasol ennek megvalósítására.

The Venus Project HUN




A Venus Project hivatalos weboldala:













***

Bővebben erről a témáról itt olvashat:

VÉNUSZ PROJEKT I. RÉSZ:



VÉNUSZ PROJEKT II. RÉSZ

http://leleplezo.eu/?modul=oldal&tartalom=1186301 


Videók:


HIHETETLEN - VÉNUSZ PROJEKT 

I. / II.






Ismeretterjesztő film, mely bemutatja, hogy a jelenleg meglévő társadalmi rendszer fenntarthatatlan. Ha nem változtat az emberiség irányt, annak feltétlen globális összeomlás lesz a következménye.A film első felében bemutatja, hogyan vetette hatalma alá, és tette rabszolgává az emberiséget egy szűk kaszt - a nemzetközi bankár oligarchia. Ez a könyörtelen banda semmitől sem riad vissza - háborúkat robbant ki -az által, hogy uralja a polotikát világszerte- aki pedig nem hajlandó az érdekeiket szolgálni azt végső esetben fizikailag is megsemmisítik. A második rész, egyfajta utópisztikus elképzelés, hogy milyen módszerekkel úszhatnánk meg az összeomlást. Engem a kommunisztikus eszmékre emlékeztetnek, és nem tartom aktuálisnak, pillanatnyilag kivitelezhetőnek. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom a filmet, mert megtudhatjuk hogyan jutott ide az emberi társadalom. A továbbiakat pedig mindenki gondolja át, és döntse el, szerinte merre tovább. Mert az biztos, hogy amerre most megyünk az maga a rabszolgaság, ami csak a tartók, tehát a globális tőke érdeke. Aki pedig felfogja, hogy miről is van szó, az rájön, hogy teljesen meg kell változtatni az életünket, mert a délibáb nem tart örökké. A bégető birkák, meg csak menyjenek önként és dalolva a vágóhidra.Gondolkodjatok !!!! Szerencsére nem kapcsolódik a "Vonzás Törvényhez", ami egy eccerü "pozitiv gondolkodás", csak kicicomázva, és Sajnos nem müködik mindenkinek, de ha kicsit Komojabban belegondolsz azokba a dolgokba, amik elhangzanak a filmben, akkor kitágíthatod a világról alkotott képedet. Magyar szinkronos, bár a film elején az idéztek angol nyelven szólalnak meg. Miként keletkezik a pénz, s hogy végső soron kinek dolgozol, mi az a Gazdasági Bérgyilkos, mi az, hogy "modern bér rabszolgság", mind, mind egy olyan ablakot nyit az elmédben, ami átrendezi az egész gondolkodásodat, a viszonyodat a világhoz. Magyarországon eddig egy abszolút nem nézett csatornán adták le eddig. Hogy miért? Azt a film megnézése után rögtön látni fogod. Jó Gondolgodást kívánok hozzá.

Kijött már a Zeitgeist sorozatnak a Harmadik része is a Youtube oldalon, melynek címe: Zeitgeist -- Moving forward. Nem egyszerü, remélem majd Sokan megnézitek, és rájöttök, valójában mejjik mátrixban éltetek eddig...


Zeitgeist Addendum Szinkronos (HUN) (TELJES)





VENUS PR.



Jacque Fresco: részlet a "Zeitgeist Moving Forward" c. filmből.



Ennek a szarságnak el kell tünnie! (Jacque Fresco)

 



Jacque Fresco legfontosabb beszéde! (magyar hanggal) (NAGYON JÓ VIDEÓ)

 




________________________________________________________________

































---

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése