2016. február 27., szombat

“Az ember az Univerzumban,Univerzum!”



– A pénzét és a vagyonát senki, de senki nem viszi a sírba!
1. „A Kapitalizmus = A Parazitizmussal, a mások-, a természetnyakán való élősködéssel! = A nem fenntarthatósággal! = A garantált kipusztulással! – Az emberiség és benne a magyarság, melyik utat választja?!”-V.K.S.
2. „Akkor tiszta és becsületes egy vállalkozás, ha az nem közpénzből-, a dolgozók saját vagyon feléléséből-, kizsákmányolásából-, a természet kizsákmányolásából és tönkretételéből táplálkozik és működik! -V.K.S.”
3. “A gazdag, mindig a természet és a többi ember kárára és rovására gazdag!”- V.K.S.
4. “A Földbolygó és a “Gyümölcsei”,minden rajta élő tulajdonát képezi!”- V.K.S.
5. „Amikor Istennek képzeli magát az ős természettől elszakadt ember, és úgy kezd is viselkedni, abból óriási baj származik: az ő kárára és rovására!”- V.K.S.
6. „A kapitalizmus jellemzője: a Semmiért is lehet milliárdokat kapni, és a Valamiért is lehet semmit adni!” – V.K.S.
7. A titkok és a titkolódzások, a titkosítások, a fejlődés örökös gátjai és akadályai!- V.K.S.
Az titkosít és titkolódzik, akinek nem tiszta a lelkiismerete, aki rosszban sántikál, akinek van mit takargatni valója, mert fél a következményektől és a felelősségre vonástól!
A kapitalizmus, az ember és a természet mértéktelen kizsákmányolása és pusztítása, a rabszolgatartás, a fogyasztói társadalom szemlélet, a pénz és a vagyon „érték”központúsága: ökológiai értelemben és a természet valóságában megbukott a Föld nevű bolygón!
Mindezeken el lehet gondolkodni mindenkinek!

V.K.S.
2014.08.15.
Forrás: https://demokles56.wordpress.com/science/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése